werkplaats

 

Schadeherstel

Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat iedere vorm van autoschade vakkundig te herstellen. We zijn onder andere gespecialiseerd in niet alleen kleine reparaties, maar ook grote en zware schades. Bijvoorbeeld als uw auto forse schade heeft opgelopen, is het mogelijk dat uw auto opnieuw 'gericht' moet worden. We stellen de maatvoering af op de door de fabrikant opgegeven waarden met behulp van een richtbank en meetsysteem. Wij beschikken over modern en professioneel apparatuur, op basis daarvan kunnen wij zowel plaat- en richtwerk als spuitwerk vakkundig uitvoeren.

Spuiten

Voor het spuiten van uw auto gebruiken wij lakken die voldoen aan de hoogste millieunormen en worden aangebracht in een spuitcabine. Voor iedere lakschade hebben wij de juiste oplossing, want iedere kleur is bij ons mogelijk.


Restyling (uitdeuken zonder spuiten)

Restyle is het uitdeuken (terugduwen) van kleine deukjes in het plaatwerk van het voertuig. De deukjes kunnen ontstaan door parkeer- en/of hagelschade. In vele gevallen kunnen wij de deukjes uitdeuken zonder gebruik te maken van verf of plamuur. Voor het uideuken zonder spuiten worden de onderdelen meestal niet gedemonteerd. Restyling wordt uitgevoerd met behulp van speciale gereedschap en met een lamp die onder een bepaalde hoek op het uit te deuken oppervlak wordt gezet.
Restyling is meer dan 50% goedkoper dan normaal uitdeuken met spuiten.

 

Spotrepair

Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking en heeft een kostbesparend effect.
Met spotrepair worden kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd. Meestal is het niet meer nodig om bij een kleine beschadiging het complete deel van van de auto te spuiten.

 

Koplampreparatie

Autoschade Michael is ook gespecialiseerd in het herstellen van doffe en/of verweerde kunststof koplampen. Door de doffe koplampen gaat de lichtopbrengst sterk achteruit, wat kan leiden tot het afkeuren tijdens de A.P.K. keuring. Koplampreparatie is (afhankelijk van het type) goedkoper dan het vernieuwen van de koplamp. De behandeling die wij uitvoeren is veel meer dan alleen polijsten of poetsen.
Door de ruime ervaring die wij hebben, krijgt u gegarandeerd een goed resultaat.

 

U kunt bij ons terecht voor een compleet aanbod aan schadeherstel; van kleine reparaties tot aan het compleet spuiten.
Kwaliteit is gegarandeerd!